Când sunt cu tine, sunt eu însumi!

Se spune că dacă ai credință poți muta munții din loc, eu cred că alături de tine pot face mările să se verse în fluvii.

cand sunt cu tine sunt eu insămiiCe mă face cel mai fericit când mă gândesc la relația noastră, este modul în care îți alegi cuvintele când dorești să subliniezi o greșeală de-a mea, centrându-te pe ce aș putea îmbunătăți și nicidecum pe ceea ce am făcut rău!

Atunci când am un eșec și sunt trist, tu găsești cu ușurință motive prin care îmi arăți cât sunt de valoros.

Chiar și atunci când ești supărat, nu mă respingi, ci alegi să uiți de problemele tale acordându-mi atenție.

Sunt momente când spun lucruri neînsemnate, iar tu mă pui să repet din nou, pentru ca eu să fiu încredințat că ai înțeles.

Atunci când ne-am certat, chiar dacă o mare parte din vină îmi aparținea, tu ai venit și ți-ai cerut iertare, arătându-mi că relația noastră este mai importantă decât orgoliul omenesc.

Au fost vremuri când nu doream sfaturi de la tine, ci doar să mă asculți, iar tu ai fost acolo, prezent,  oferindu-mi susțienere și încurajare.

Ce îmi place cel mai mult la tine este că atunci când suntem împreună mă faci să ma simt cea mai importantă persoană din lume.

Simt că fiecare zi alături de tine este un câștig pentru pentru mine, mă face să devin mai bun, mai frumos, mai fericit și mai împăcat cu mine însumi.

cand suntcutinesunteuinsumiCând greșesc, treci repede peste eroarea mea de comportament și cu dibăcia unui chirurg găsești motive pentru a lăuda ce este mai bun în mine.

Dacă stabilim să mergem împreună undeva abia aștept să vină clipă respectivă, nu pentru ceea ce vom face, deși este un aspect important pentru mine, dar mai ales pentru timpul ce-l voi petrece alături de tine, pentru că în prezența ta mă sunt eu însumi:  fericit, acceptat și iubit.

Îmi pare rău că nu ți-am spus asta niciodată, însă aș vrea să știi că atunci când ne întreba la școală ce vrem să devenim, când vom crește mari, care sunt modelele noastre în viață, eu îmi doream un singur lucru : să fiu ca tine, un om adevărat. Dacă din ignoranță nu am știut să mă port cu tine la fel de frumos, te rog ai răbdare cu mine, știu că voi reuși, pentru că învăț de la cel mai bun.

Leave a comment