ÎMI PARE RĂU, IARTĂ-MĂ, TE IUBESC, MULȚUMESC!

Bună ziua, iată PROVOCAREA din această săptămână.

Cu toții avem persoane cărora le-am greșit măcar odată în viață. Poate că din mândrie, nepăsare, dorință de răzbunare, nu ne-am putut cere iertare și ne-am lăsat sufeltul să se încarce cu toate aceste gânduri negative.

Probabil că, pentru a citi acest mesaj folosești un telefon sau calculatoar, poate că la un moment dat te-ai confruntat cu problema blocării acestuia din cauza faptului că aveai deschise prea multe ferestre sau programe în background.

Cam același lucru se intamplă și cu noi. Fiecare relație sau interacțiune care s-a terminat cu un conflict, rămâne deschisă în subconștient, iar noi, deși funcționăm, nu suntem în paramentri normali.

Acest exercițiu inspirat de tehnica Ho’oponopono, folosește cuvinte uzuale, dar care spuse din inimă, nu cu mintea, au o foarte mare putere asupra realității noastre.

De pildă „IMI PARE RĂU!” ne face conștienți de conflictul pe care l-am cauzat sau l-am întreținut, cu sau fără voia noastră.

IARTĂ-MĂ are rolul de a deschide sufletul pentru a primi și a oferi IERTAREA de care avem nevoie chiar dacă nu realizăm cui am greșit și de ce să oferim iertare.

TE IUBESC, activează în noi iubirea Divină, legătura cu sursa, ceea ce facilitează IERTARE și vindecarea până la nivelul sufletului.

Iar “MULTUMESC!”, este confirmare faptului că IERTAREA s-a înfăptuit, chiar dacă persoana căreia îi este adresată nu este de față și nu conștientizează acțiunea înterprinsă de noi.

Această tehnică se poate face dimineața sau seara, sau oridecâte ori simțim nevoie să cerem iertare.

PS: Ființa față de care ai nevoie șă-și ceri IERTARE poate fi oricine din acest Univers, inclusiv TU.

TE PROVOC să o faci zilnc, timp de 3 săptămâni și apoi te invit să împărtășești cu mine schimbările din viața ta.


Îți doresc Fericire!

Provoacă și tu pe cineva distribuind acest mesaj!

ÎMI PARE RĂU, IARTĂ-MĂ, TE IUBESC, MULȚUMESC!

Leave a comment